Sök

Titleist

Bästsäljare

Extrapriser

Visade produkter

Tillverkare

Titleist Vokey Design SM10 Wedge Nickel

Med Vokey Design SM10-wedgar i bagen öppnas en värld av scoring-möjligheter. Med knivskarp kontakt, optimal bollflykt, enastående spinn – och de magiska Bob Vokey-sulslipningarna – får du allt du behöver för ett vassare närspel. SM10 är framtagna för fantastiska slag, från det enkla till det sensationella.

Mer detaljer

1 999 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Titleist Vokey Design SM10 finns nu inne i butiken för test!

Denna finish är ej lagervara, vi har endast Tour Chrome i lager.

Vill du beställa "Nickel" eller "Jet Black", ring 08-742 08 01 eller maila oss på tyreso@alecsgolf.se

SM10 Progressive Center of Gravity (COG)

Bättre bollflykt och känsla

SM10 ger dig lägre och mer attackerande bollflykt med en wedge som känns fantastiskt solid i träffen. En noggrant justerad tyngdpunkt ger dig ännu större kontroll och mer stabilitet så att du kan slå alla slag med större självförtroende.

Ultimate Shot Versatility

Enastående mångsidighet

Din sving är unik och kräver rätt verktyg. Med den perfekta uppsättningen sulslipningar får du felfri kontakt och maximal mångsidighet så att du kan vara redo för allt som banan kräver. Med sex sulslipningar, inklusive nya T Grind, är SM10 nyckeln till ditt bästa wedge-spel.

Maximum Spin

Maximal backspinn

Alla SM10-grooves är precisionsfrästa för maximal backspinn. Alla Vokey-wedgar inspekteras till 100 procent för maximal kvalitet och prestanda, och träffytan värmebehandlas för att ge grooves som håller längre.

SM10 Available Finishes

Välj din finish

SM10 Wedgar är tillgängliga i Tour Chrome, Nickel och Jet Black så att du kan välja den stilen som passar dig och ditt spel bäst.

Vokey SM10 T Grind

T GRIND

För ett vassare närspel

T Grind är perfekt för spelare som vill ha låg bounce och en smal sula som ligger tajt mot marken. Med maximalt avslipad häl, tå och bakkant ger det utrymme för alla upptänkliga slag i alla möjliga lägen.

Vokey SM10 M Grind

M GRIND

Mångsidig slipning

M Grind, Bob Vokeys egen favorit, är utformad för spelare som vill öppna eller stänga träffytan för att slå olika typer av slag kring greenerna. Perfekt för spelare med flackare och mer svepande svingtyp och som slår slag med träffytan i olika positioner.

Vokey SM10 S Grind

S GRIND

Smal och mångsidig

S Grind har en fullständig sula som smalnats av med en slipning av bakkanten så att den får en snabbare känsla i kontakten med marken. Det här är en slipning som passar bäst för neutrala till fasta förhållanden och för spelare som vill kontrollera loftet med händerna framför eller bakom bollen.

Vokey SM10 D Grind

D GRIND

Hög bounce för bättre spelare

D Grind kombinerar mångsidigheten i en avslipad tå, häl och bakkant med den höga bouncens förlåtande egenskaper. D Grind är perfekt för spelare med brantare attackvinkel som slår slag med träffytan i olika positioner.

Vokey SM10 F Grind

F GRIND

Allroundslipning för fulla wedge-slag

F Grind är en allroundslipning särskilt avsedd för fulla slag och slag med träffytan square. Idealisk för spelare som föredrar en wedge med traditionell sula. F Grind är den mest spelade sandwedgen på tourerna.

Vokey SM10 K Grind

K GRIND

Perfekt för mjuka förhållanden

K Grind är wedgen med högst bounce och den optimala bunkerklubban. En bred och fullständig sula med utökad välvning ger K Grind förlåtande egenskaper i många olika mjuka förhållanden både i sanden och på gräs

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Titleist Vokey Design SM10 Wedge Nickel

Titleist Vokey Design SM10 Wedge Nickel

Med Vokey Design SM10-wedgar i bagen öppnas en värld av scoring-möjligheter. Med knivskarp kontakt, optimal bollflykt, enastående spinn – och de magiska Bob Vokey-sulslipningarna – får du allt du behöver för ett vassare närspel. SM10 är framtagna för fantastiska slag, från det enkla till det sensationella.

".(9761*5750)."