Sök

Wedgar

Extrapriser

Wedgar
Många golfare fokuserar på sin driver eller andra golfklubbor att slå långt med. Vi på Alec´s Golf erbjuder dig ett stort sortiment av wedgar att komplettera ditt golfset med. Förbättra ditt golfspel genom att förbättra ditt närspel med nya wedgar.  Förutom möjligheten att provslå våra demoklubbor finns även möjligheten att ta det ytterligare et...
Många golfare fokuserar på sin driver eller andra golfklubbor att slå långt med. Vi på Alec´s Golf erbjuder dig ett stort sortiment av wedgar att komplettera ditt golfset med. Förbättra ditt golfspel genom att förbättra ditt närspel med nya wedgar.  Förutom möjligheten att provslå våra demoklubbor finns även möjligheten att ta det ytterligare ett steg i din jakt på att finna rätt wedgar. Boka tid i vår custom fitting studio där vi använder oss av TrackMan golfradar för att skräddarsy din wedge. Våra experter har stor erfarenhet av utprovningar på både nybörjare och tourspelare.
Mer

Wedgar Det finns 13 produkter.

Underkategorier

  • Cobra

    Vi på Alec´s Golf erbjuder Er ett brett sortiment av Cobras wedgar.

  • OnCourse
  • Ping
    Vi på Alec´s Golf erbjuder ett brett sortiment wedgar från Ping.
  • Titleist
    Vi på Alec´s Golf erbjuder ett brett sortiment wedgar från Titleist. Bob Vokey design har hjälp många golfare till framgång.
per sida
Visar 1 - 12 av 13 artiklar
Visar 1 - 12 av 13 artiklar
".(9761*5750)."