Sök

Scotty Cameron

Bästsäljare

Extrapriser

Visade produkter

Tillverkare

Scotty Cameron Phantom X 7.5 Putter

Finjusterad, kantigare wingback-mallet med jet neck för bättre tårotation!

Mer detaljer

5 699 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Finjusterad, kantigare wingback-mallet med jet neck för bättre tårotation!

Scottys nya Phantom 7.5 är utvecklad för spelare som vill ha ett långt, spårliknande sikthjälpmedel på flänsen samtidigt som de vill ha lite tårotation för en puttrörelse med båge. Med samma kontur som Phantom 7 har Phantom 7.5 en förtroendeingivande look samt en jet neck-infästning som ger den här stabila mallet-modellen en behaglig puttrörelse och stort motstånd mot vridning. Elegant sikthjälpmedel i form av frästa prickar indikerar topplinjens visuella mittpunkt medan utdragna siktlinjer på flänsen ger självförtroende över bollen.

Perimeterviktning och grunden för en solid, dubbelfräst träffyta uppnås med precisionsfräst 303 rostfritt stål och sula/fläns i lätt 6061 aluminium. Phantom 7.5 är utformad med optimalt placerad tyngdpunkt och önskat motstånd mot vridning samt har stöd av anpassningsbara sulvikter i rostfritt stål och seriens nyutvecklade Full Contact-grepp och ett stepless-stålskaft. Den här senaste, tourinspirerade modellen är också tillgänglig för vänsterspelare.

FULL CONTACT-GREPP

Alla Phantom-modeller har det nya Full Contact-greppet i paddelform, som är särskilt utvecklat för serien. Det här nya greppet smalnar av i båda ändarna och har en unik form för optimal känsla i händerna samt är tillverkat med optimal storlek, vikt och form. En struktur med kedjemönster påminner om känslan i tourfavoriten Baby T, vilket ger tryggt grepp i alla väder. Den större och platta ytan på paddeln hjälper spelaren att känna hur träffytan är riktad och gör det enklare att sätta ned puttern rakt mot målet.

JET NECK

En kort jet neck placerad något längre bak samt en sömlös ”shaft over”-montering ger fri sikt mot bollen i uppställningen med ungefär ett skafts offset i en konfiguration som bidrar till lite tårotation.

MULTIMATERIALKONSTRUKTION

Alla nya Phantom-modeller är konstruerade med en metodik där kompletterande material används för att ge önskad prestanda i önskad längd och vikt genom integrering av precisionsfräst 303 rostfritt stål med lätt 6061 aluminium och uppdaterad vibrationsdämpningsteknik.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Scotty Cameron Phantom X 7.5 Putter

Scotty Cameron Phantom X 7.5 Putter

Finjusterad, kantigare wingback-mallet med jet neck för bättre tårotation!

".(9761*5750)."