Sök

Scotty Cameron

Bästsäljare

Extrapriser

Visade produkter

Tillverkare

Scotty Cameron Phantom X 7 Putter

Uppdaterad mallet-modell med utdragna vingar, single bend-skaft och nytt sikte i form av prickar

Mer detaljer

5 699 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Uppdaterad mallet-modell med utdragna vingar, single bend-skaft och nytt sikte i form av prickar!

Flera säsongers samarbete med världens bästa spelare ledde fram till utvecklingen av den
senaste Phantom 7. Med uppdaterade konturer, något längre vingar och en diskret formförändring till en rakare yttervinkel på vingarna från topplinjen har den här uppdaterade och tourmeriterade modellen fokus på sikte, stabilitet och motstånd mot vridning. Tre frästa siktprickar på topplinjen framhävda med halvgenomskinlig smoke-färg ger en perfekt visuell
mittpunkt medan de utdragna siktlinjerna som ramar in flänsens nya form ger självförtroende över bollen.

Precisionsfräst 303 rostfritt stål ger perimeterviktning och utgör grunden för en solid och dubbelfräst träffyta medan sulan och flänsen är konstruerade i lätt 6061 aluminium. Phantom 7 är utformad med optimalt placerad tyngdpunkt och önskat motstånd mot vridning, och har seriens nyskapade Full Contact-grepp och stepless-stålskaft med enskilt mid-bend mot mållinjen, vilket ger en stabil mallet-modell som är nästan face balanced och har stort motstånd mot vridning.

FULL CONTACT-GREPP

Alla Phantom-modeller har det nya Full Contact-greppet i paddelform, som är särskilt utvecklat för serien. Det här nya greppet smalnar av i båda ändarna och har en unik form för optimal känsla i händerna samt är tillverkat med optimal storlek, vikt och form. En struktur med kedjemönster påminner om känslan i tourfavoriten Baby T, vilket ger tryggt grepp i alla väder. Den större och platta ytan på paddeln hjälper spelaren att känna hur träffytan är riktad och gör det enklare att sätta ned puttern rakt mot målet.

DUBBELT SIKTHJÄLPMEDEL

Tre frästa siktprickar med halvgenomskinlig smoke-färg på topplinjen samt två långa siktlinjer på flänsen som ramar in bollen ger ett förtroendeingivande intryck och underlättar siktet.

SKAFT MED MID-BEND

Stepless-stålskaftet har utvecklats för att minimera träffytans rotation, bågen, i puttrörelsen med hjälp av en mid-bend i mållinjens riktning.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Scotty Cameron Phantom X 7 Putter

Scotty Cameron Phantom X 7 Putter

Uppdaterad mallet-modell med utdragna vingar, single bend-skaft och nytt sikte i form av prickar

".(9761*5750)."