Sök

Scotty Cameron

Bästsäljare

Extrapriser

Visade produkter

Tillverkare

Scotty Cameron Phantom X 5 Putter

Kompakt wingback-mallet, nästan face balanced och med nytt sikthjälpmedel i form av prickar
på topplinjen.

Mer detaljer

5 699 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Kompakt wingback-mallet, nästan face balanced och med nytt sikthjälpmedel i form av prickar på topplinjen.

En återkommande favorit bland Scottys mallet-modeller. Nya Phantom 5 är trogen sin kompakta
mallet-design med bladliknande känsla och har en uppdaterad, mer modern form, precisionsfräst och utvecklad med en kombination av 303 rostfritt stål och 6061 aluminium. I en jämförelse med tidigare versioner syns rakare vinkel för vingarna och den uppdaterade topplinjen har fått elegant frästa siktprickar framhävda med halvgenomskinlig smoke-färg som ger en förtroendeingivande look.

Alla komponenter och former har finjusterats i den här tourmeriterade, modellen som är nästan face balanced och konstruerad i solitt rostfritt stål med en dubbelfräst träffyta och huvud i ett stycke integrerat med en uppdaterad och styvare sulplatta i aluminium samt sulvikter i rostfritt stål.

Till 2024 har ljudet och känslan förbättrats ytterligare med tio procent mer vibrationsdämpningsmaterial omfördelat mellan stål- och aluminiumkomponenterna för optimal prestanda. Med ett nytt grepp i paddelform, utvecklat för den nya Phantom-serien, och stepless-stålskaft med mid-bend mot målet är det här en avancerad Phantom 5 som bibehåller topplinjen med traditionell blad-look och mallet-stabilitet.

FULL CONTACT-GREPP

Alla Phantom-modeller har det nya Full Contact-greppet i paddelform, som är särskilt utvecklat för serien. Det här nya greppet smalnar av i båda ändarna och har en unik form för optimal känsla i händerna samt är tillverkat med optimal storlek, vikt och form. En struktur med kedjemönster påminner om känslan i tourfavoriten Baby T, vilket ger tryggt grepp i alla väder. Den större och platta ytan på paddeln hjälper spelaren att känna hur träffytan är riktad och gör det enklare att sätta ned puttern rakt mot målet.

FINJUSTERAT SIKTE MED TRE PRICKAR

Tre frästa siktprickar på topplinjen, framhävda med halvgenomskinlig smoke-färg och polerade metallkonturer utgör ett elegant och diskret sikthjälpmedel som en del spelare föredrar framför heldragna linjer när det faller mycket. Omdesignade vingar ramar in bollen och ger självförtroende i siktet.

SKAFT MED MID-BEND

Det specialutvecklade stepless-stålskaftet minimerar träffytans rotation – eller båge – i puttrörelsen med hjälp av en mid-bend i mållinjens riktning.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Scotty Cameron Phantom X 5 Putter

Scotty Cameron Phantom X 5 Putter

Kompakt wingback-mallet, nästan face balanced och med nytt sikthjälpmedel i form av prickar
på topplinjen.

".(9761*5750)."