Sök

Titleist

Bästsäljare

Extrapriser

Visade produkter

Tillverkare

Titleist T200 Utility

Titleist T200 är en smäcker utilityklubba med högpresterande hybridskaft. En favorit hos Titleist proffsspelare som väljer T200 för att kombinera bollhastighet, förlåtande egenskaper och kontroll.

Mer detaljer

2 499,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

T200 – DISTANSKLUBBA FÖR BÄTTRE SPELARE

Titleist T200 – Distansklubba för touren.

Den perfekta kombinationen av form, storlek, känsla och prestanda.

Vår mest avancerade järnklubba någonsin.

Elegant design och enastående längd.

Känslomässig sammanfattning:

Distansklubba för touren

Nya T200 är en forskningssensation, där vi tagit allt det bästa från förra generationen och krympt det till en kompakt form redo för touren. Alla element i multimaterialkonstruktionen är framtagna för att skapa en känsla med ett överraskande stort djup i en så kraftfull järnklubba.

Tekniksammanfattning:

T200-evolutionen representerar den största förändringen i T-Series med strömlinjeformad Max Impact Technology och tungsten-vikter med högre densitet i en kompakt form som gillas av bättre spelare. Med maximal bollhastighet samt känsla och längdkontroll i Tour-klassen är det en järnklubba som levererar på topp i alla kategorier.

Utseende och känsla för bättre spelare

T200-evolutionen representerar den största förändringen i T-Series med en mer elegant form, kortare bladlängd och tunn topplinje. De har samma minimala offset som T100 och T100•S så att du enkelt kan skapa ett sömlöst combo-set. Den specialtillverkade muscle-plattan ger bättre akustik så att ljudet och känslan blir renare och mer tillfredsställande.

Bättre tungsten för bättre progression

D18-tungstenvikter med högre densitet och en hårdlödningsprocess i 2000°F, lånad från rymdteknik, gör att våra ingenjörer kunnat positionera tyngdpunkten med större noggrannhet för maximala fördelar på alla klubbor – från heta långa järn med hög utgångsvinkel till förlåtande scoring-järn med hög precision.

Massor av kraft

Alla komponenter i den ihåliga multimaterialkonstruktionen bidrar till T200:s imponerande och konsekventa längd. Förbättrad Max Impact Technology omfattar nu även en utökad polymerkärna som både ger bättre bollhastighet vid träffar utanför sweetspot och massaeffektivitet i träffen. Smidd L-Face-insert ger hög bollhastighet och solid känsla.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Titleist T200 Utility

Titleist T200 Utility

Titleist T200 är en smäcker utilityklubba med högpresterande hybridskaft. En favorit hos Titleist proffsspelare som väljer T200 för att kombinera bollhastighet, förlåtande egenskaper och kontroll.