Sök

Scotty Cameron

Bästsäljare

Extrapriser

Visade produkter

Tillverkare

Scotty Cameron Super Select Squareback 2

Bredare mid-mallet med kantigare former, integrerad sulplatta i aluminium, sulvikter i rostfritt stål, elegant I-balkformad plumbing neck-infästning och dubbelfräst träffyta.

Mer detaljer

4 599,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

ENASTÅENDE DESIGN. ENASTÅENDE PRESTANDA.
SUPER SELECT.

NYA SUPER SELECT-PUTTERS MED NYA FORMER OCH DUBBELFRÄSTA TRÄFFYTOR

Med den senaste evolutionen av världens bästa precisionsfrästa bladputters bygger Scotty Cameron vidare på de tourmeriterade framgångarna för 2020 års Special Select-serie och presenterar nya Super Select-modeller för 2023.

Med feedback från världens bästa golfspelare och med fortsatt finjustering av designen i Scotty Camerons putterstudio i San Diego har han tagit konstruktionen av bladputters och mid-mallet-putters till nya höjder med bättre prestanda, nya fräsningsegenskaper, eleganta former, förbättrad multimaterialkonstruktion och avancerad viktfördelning, vilket tillsammans ger en Select-serie vida överlägsen allt som funnits tidigare.

Resultatet: Super Select. 

Inför 2023 har Super Select Squareback 2 finjusterats med ny, precisionsformad och tourinspirerad plumbing neck-infästning med I-balkform, Scottys nya dubbelfrästa träffyta och seriens precisionsfrästa cherry bomb-prickar, vilket gör den till en förlåtande mid-mallet som föredras av spelare som vill ha föregångarens rena linjer som gör det enkelt att sikta. Med en solid, precisionsfräst träffyta och en integrerad sulplatta i 6061 aluminium som ger större motstånd mot vridning med större perimeterviktning och mer  vikt i häl och tå har Super Select Squareback 2 försetts med stabiliserande sulvikter i rostfritt stål samt har seriens nya skaftband, headcover och Pistolini Plus-texturgrepp.

NY PLUMBING NECK-INFÄSTNING MED I-BALKFORM

Den nya, precisionsformade infästningen ger de olika modellerna en fräckare, industriell look samt möjliggör borttagning och fokuserad omfördelning av vikt från halsen till putterns häl och tå. Tillsammans med en strategiskt placerad skåra på modellerna med plumbing neck-infästning  positionerad för exakt justering av lie-vinkel  och Scottys kännetecken i form av större frästa prickar i hålrummet, har ytterligare vikt kunnat omfördelas noggrant för bättre prestanda.

DUBBELFRÄST TRÄFFYTA

Scottys nya dubbelfrästa träffyta kombinerar den legendariska mjuka känslan i djupfrästa putters med den feedback och härliga rull som mellanfrästa putters erbjuder, och tar därmed den tourinspirerade känslan till helt nya höjder.

MULTIMATERIALKONSTRUKTION

Super Select Squareback 2 utökar Scotty Camerons beprövade konstruktionsmetodik där kompletterande material används för att få önskade prestandaegenskaper. Alla ’Plus’-modeller har en precisionsfräst sulplatta i 6061 aluminium integrerad i huvudet i 303 rostfritt stål, vilket ger korrekt viktfördelning, balans och känsla

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Scotty Cameron Super Select Squareback 2

Scotty Cameron Super Select Squareback 2

Bredare mid-mallet med kantigare former, integrerad sulplatta i aluminium, sulvikter i rostfritt stål, elegant I-balkformad plumbing neck-infästning och dubbelfräst träffyta.