Sök

Ping

Bästsäljare

Visade produkter

Tillverkare

Ping G430 LST Driver

Om du genererar hög clubhead speed och förlitar dig på en mer penetrerande bollflykt så är den 440 cc stora LST-modellen ett bra alternativ. LST ger högre bollhastighet med lägre spinn tack vare teknologier som Carbonfly Wrap och Spinsistency. Tillgänglig i loften 9° och 10.5°.

Mer detaljer

6 399,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Pingprodukter finns i butiken och vår studio för test men går inte att beställa online i webshopen, ring 08-742 08 01 eller maila tyreso@alecsgolf.se för beställning.

 • G430 driver Carbonfly illustration

  Carbonfly Wrap

  Carbonfly Wrap-teknologin är exklusiv för LST-modellen. Det är en lättviktskomposit i kolfiber som täcker kronan och huvudets utkanter för att spara vikt och sänka tyngdpunkten. Viktförflyttningarna leder till ökad bollhastighet och högre MOI. Kompositen spelar även en stor roll för det tilltalande ljudet.
 • G430 driver face illustration

  Optimerad, smidd träffyta i T9S+

  En grundare träffyta med variabel tjocklek som är tunnare för att generera snabbare bollhastighet. Detta leder till våra största ökningar i längd hittills.
 • G430 driver internal rib illustration

  Förbättrat ljud

  Forskning på ljudfrekvenser och övertoner resulterade i att våra ingenjörer skapade en ny inre ribbkonstruktion och med ett styvare klubbhuvud har vi lyckats finjustera frekvenserna för att uppnå tilltalande ljud och känsla vid bollträff.
 • G430 LST driver toe view

  Spinsistency

  Nytt för våra G430-drivers är att de är utrustade med Spinsistency. En teknologi med variabel rull-radie av träffytan för att ge mer konsekventa resultat över hela träffytan.
 • G430 driver CG shifter illustration

  Mest förlåtande

  För att optimera bollflykten och längden i slagen, samtidigt som det höga MOI-värdet bibehålls, är G430 MAX utrustad med en flyttbar vikt på 25 gram som kan sättas i tre olika lägen för att påverka bollflykten med ±7 meter i lägena Draw, Neutral och Fade.
 • G430 Driver Hosel Illustration

  Justera loft och lie

  Trajectory Tuning 2.0 är en aerodynamisk lättvikts-hosel med åtta olika lägen för bästa möjliga precision och längd.
 • Trajectory Tuning Chart

  Den lätta hoseln med åtta olika lägen ger dig möjligheten att justera loft (±1.5°) och lie (upp till 3° mer flat än standard) för att finjustera din bollflykt ytterligare.
 • PING shafts available with G430 Driver

  PING-tillverkade skaft

  PING ALTA CB Black ger mid/high launch, PING Tour 2.0 Chrome mid launch och PING Tour 2.0 Black ger low launch. PING ALTA Quick är framtaget för att ge en hög bollflykt för golfare med lägre svinghastighet.
 • Optional shafts available with G430 Driver

  Valbara skaft

  Project X Hzrdus Smoke Red RDX ger en högre bollflykt medans Mitsubishi Kai'Li White genererar en lägre.
  LOFTJUSTERBARHETLÄNGDGENOMSNITT LIEVINKELHUVUDVIKTHUVUDSTORLEKSVINGVIKT
  9.0°±1.5°45 3/4"57.00°208,0g440ccD4
  10.5°±1.5°45 3/4"57.00°208,0g440ccD4

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Ping G430 LST Driver

Ping G430 LST Driver

Om du genererar hög clubhead speed och förlitar dig på en mer penetrerande bollflykt så är den 440 cc stora LST-modellen ett bra alternativ. LST ger högre bollhastighet med lägre spinn tack vare teknologier som Carbonfly Wrap och Spinsistency. Tillgänglig i loften 9° och 10.5°.