Sök

Ping

Bästsäljare

Extrapriser

Visade produkter

Tillverkare

Ping G425 MAX Driver

G425 MAX är PINGs mest förlåtande driver någonsin. Tack vare den flyttbara tungstenvikten på 26 gram kan man uppnå en optimal bollflykt men ändå behålla de förlåtande egenskaperna. Träffytan i TS9+ flexar mer för extra längd i slagen och klubban är tillgänglig i loften 9°, 10.5° och 12°. 

Mer detaljer

4 899,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

 • Ping produkter går inte att beställa online i webshopen, ring 08-798 46 77 vid beställning.

 • Vissa modeller Test klubbor finns att prova och Custom utprovning går att göra redan nu i shopen.

 • G425 driver illustration showing dragonfly structure

  Inbyggd Dragonfly®-teknologi

  Med vår Dragonfly®-teknologi kan vi spara vikt i den ultratunna kronan av Ti 8-1-1 och placera denna vikt på andra plaser i klubbhuvuet för att öka MOI och optimera CG för en ännu mer förlåtande driver.
 • G425 Max driver illustration showing exploded weights

  Högst MOI

  MOI-värdet i G425 MAX snuddar vid 10,000 mycket tack vare den flyttbara tungstenvikten på 26 gram som flyttar CG lägre och längre bak. Vikten går att sätta i Neutral, Draw eller Fade-position för önskad bollflykt.
 • G425 Max driver illustration showing exploded face

  Precisionssmidd träffyta

  En patenterad, stark och precisionsbearbetad T9S+ träffyta med maximalt flex för att ge högre bollhastighet och mer längd.
 • G425 Max driver toe view

  Aerodynamisk design

  Våra karaktäristiska turbulatorer minskar luftmotståndet och ökar din sving- och bollhastighet.
 • G425 driver illustration showing exploded hosel

  Lätt att justera

  Trajectory Tuning 2.0 består av en lätt och aerodynamisk hosel-adapter som ger dig åtta olika inställningar för att uppnå önskad bollbana som i sin tur ger ökad längd och precision.
 • G425 Max driver illustration showing internal ribs

  Intern ribbing-teknologi

  Ingenjörerna hos PING har utvecklat en intern ribbad kontstruktion i Ti 8-1-1-huvudet, vilket förstärker klubbhuvudet samt förbättrar akustiken för ett solidt, tilltalande ljud och bättre känsla.
 • Bollflyktsdiagram

  Den lätta och aerodynamiska hosel-adapterns åtta olika inställningar låter dig justera loft (±1.5°) och lie (3° mer flat än standard) för att uppnå önskad bollflykt och optimala resultat.
 • Alta CB Slate shaft

  Standardskaft

  PING ALTA CB Slate är ett counter-balanserat skaft med en åtta grams motvikt uppe i greppet vilket möjliggör högre energiöverföring och momentum för att ge högre bollhastighet och bättre förlåtande egenskaper.
 • Aldila Rogue and Mitsubishi Tensei shafts

  Valbara Standardskaft

  Aldila Rogue White ger en mjuk och stabil känsla, med låg spinn och låg/medium launch. Mitsubishi Tensei AV Orange launchar mid/high, har låg spinn och är counter-balanserat för stabilitet och kontroll.
 • Arccos color-coded grips

  Smart Grips

  Arccos Caddie Smart Grips (Golf Pride Lite 360 Tour Velvet) kommer som standard i fyra olika storlekar. Den inbyggda sensorn snappar upp och analyserar alla dina slag med hjälp av appen Arccos Caddie. 

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Ping G425 MAX Driver

Ping G425 MAX Driver

G425 MAX är PINGs mest förlåtande driver någonsin. Tack vare den flyttbara tungstenvikten på 26 gram kan man uppnå en optimal bollflykt men ändå behålla de förlåtande egenskaperna. Träffytan i TS9+ flexar mer för extra längd i slagen och klubban är tillgänglig i loften 9°, 10.5° och 12°. 

".(6426*6811)."