Sök

Golfvagnar

Bästsäljare

Extrapriser

Visade produkter

Tillverkare

Ny Motocaddy M5 GPS DHC Elvagn Visa större

Motocaddy M5 GPS DHC Elvagn

Världens första kompakta elvagn som erbjuder en responsiv och lättläst touchskärm som oavsett väder kan användas med eller utan handskar.

Mer detaljer

12 499,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

M5 GPS är mycket mer än den traditionella elvagnen. På alla de 40.000 nedladdade banorna får du full koll på alla avstånd, hinder och greener. Koppla ihop vagnen och telefonen med bluetooth för att se smartnotiser direkt i skärmen på vagnen. Njut av en högteknologisk vagn som gör grovjobbet åt dig på golfbanan.

FAKTA & SPECIFIKATIONER


thumb

INBYGGD GPS MED EN 3.5" TOUCHSKÄRM

Med över 40.000 nedladdade golfbanor får du avstånd till hinder och fram-, mitten och bakkant green direkt i skärmen. Greenvyn visar greenens form och du kan enkelt flytta flaggans placering. Skärmen är fulladdad med info såsom klocka, tidtagare, scorekort, index, mätning av slaglängd, batterimätare och hastighet.

thumb

SMARTNOTISER, BLUETOOTH OCH WIFI

Vagnen kan parkopplas med en smartphone och den kostnadsfria Motocaddy appen. Detta möjliggör att en rad olika smartnotiser visas direkt i skärmen. Samtal, sms, email, WhatsApp, Facebook och mycket mer. Vagnen är dessutom först med att erbjuda koppling mot trådlöst nätverk för systemuppdateringar. Under handtaget finns också en USB-laddningsport.

thumb

HASTIGHETER OCH AVSTÅNDSKONTROLL

Alla 9 olika hastigheter styrs via knappen på handtaget. M5 GPS kan också självgå en specifik längd som du bestämmer, upp till 60 meter med 5 meters intervaller. Den stora skärmen ger dig en tydlig bild över dina valda inställningar.

thumb

KRAFTFULL, TYST OCH ERGONOMISK

Vagnen drivs av ett 28V-system vilket ger extrem kraft och fart. På M3 PRO kan du justera höjden på de mjuka och ergonomiska handtagen. Hjärtat i vagnen är en kraftfull och ljudlös borstfri 230W motor.

thumb

LÄTT ATT FÄLLA IHOP OCH FÖRVARA

Motocaddys M-serie är otroligt smidig att fälla upp och ihop. Hjulen kan inverteras för att vagnen ska bli så liten som möjligt.

thumb

DOWN HILL CONTROL (DHC)

DHC motorbromsar vagnen i nedförsbackar och ger samtidigt vagnen en elektronisk parkeringsbroms. DHC-modellen har kraftiga terränghjul för att ge bästa grepp i nedförsbackar.

thumb

MÄNGDER AV TILLBEHÖR

Motocaddy erbjuder mängder av tillbehör till sina vagnar. Paraplyhållare, dryckeshållare, vagnväskor och mycket mer. För att fästa tillbehören på vagnen krävs en tillbehörsstation. Tillbehörsstationen ingår när du köper vagnen av oss på Out of Bounds.

thumb

BATTERIER

Standard klarar garanterat 18 hål.
Ultra klarar 36 hål i optimala förhållanden
M-seriens batterier är små och väldigt lätta.
Laddningstiden för full laddning är ca 5 timmar.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Motocaddy M5 GPS DHC Elvagn

Motocaddy M5 GPS DHC Elvagn

Världens första kompakta elvagn som erbjuder en responsiv och lättläst touchskärm som oavsett väder kan användas med eller utan handskar.

".(6426*6811)."