Sök

Kategorier

Bästsäljare

Extrapriser

Tillverkare

Försäljningsvillkor

Orderhantering
Du kan när som helst på dygnet beställa varor hos oss via vår webbshop. Normalt går försändelsen från oss inom 2 dagar efter det att vi mottagit ordern.

Fraktkostnad
När du handlar av oss tar vi ut en fraktkostnad. Fraktkostnaden är 100kr.

Betalningssätt

Kortbetalning - Vi accepterar betalning med de vanligast förekommande svenska bankkorten samt Visa, Mastercard och Diners Club. Köpet görs via DIBS och sker på en säker server. Vi som säljare får inte ta del av kundens kortnummer, den informationen stannar helt mellan kunden och banken.

Vi tar inte emot kortet American Express.

svea_webpay_digital.jpg

Hos oss har du som kund möjlighet att välja räntefri avbetalning. Vi på Alec´s Golf har ett sammarbete med Svea Ekonomi och deras internet avdelning Svea WebPay som erbjuder dig som kund en bra lösning att dela upp din betalning. Välj mellan 3, 6 och 12 månader räntefritt.

sveawebpay_faktura.jpg

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Alec´s Golf AB överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 50 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. En fakturaavgift tillkommer på 29 kr.

sveawebpay_delbetala.jpg

Svea Ekonomi AB erbjuder er att, efter godkänd kreditprövning som sker efter ni fyllt i personuppgifterna i kassan, teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal. Ett kontoavtal innebär att ni får en kredit som ni kan använda till inköp hos till Svea anknutna leverantörer. För varje tillfälle ni betalar till Svea så kan ni disponera motsvarande kreditutrymme som ni amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer ni genom att kryssa i det alternativ som passar er bäst. Ni åtar er att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att ni varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val ni gjort. Självklart kan ni betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra. Om ni vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp kommer – för att krediten skall vara slutbetald inom den avtalade kredittiden - den lägsta månadsbetalningen att höjas. Desto kortare kvarvarande kredittid desto högre lägsta månadsbetalning. Vill ni ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan ni kontakta Svea på telefon 08 – 51493113 och ansöka om förlängd kredittid. Av datatekniska skäl kommer Svea, om ni utnyttjar kontokrediten för flera inköp att tills vidare fakturera er separat för de olika köpen. Självklart slipper ni i så fall att betala för mer än en aviseringsavgift per månad. Om ni inte särskilt meddelar Svea kommer Svea att för er räkning att betala era inköp hos Alec´s Golf AB. Har Du några frågor så kan du ringa 08 – 51493113 för närmare information. En fakturaavgift på 29 kr tillkommer.

Du kan välja att delbetala enligt följande:

3 månader räntefritt...............95 kr uppläggningsavgift...............29 kr aviavgift..........0.00% ränta

6 månader räntefritt...............195 kr uppläggningsavgift.............29 kr aviavgift..........0.00% ränta

12 månader räntefritt..............295 kr uppläggningsavgift.............29 kr aviavgift.........0.00% ränta

18-24 månader........................350 kr uppläggningsavgift.............29 kr aviavgift.......10.70% ränta

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10,000 kr upplagt på 12 månader, 0 % ränta, 195 kr uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 10,68 %.

Läs mer om allmänna villkoren på:

http://www.sveawebpay.se/kontovillkorDirektbetalning via Internetbank -
Betalning går även att göra via din Internetbank. Vid betalning slussas du direkt till din Internetbank och loggar in som vanligt. Pengarna dras direkt från ditt konto när transaktionen är godkänd. För närvarande erbjuder vi endast kunder i Nordea denna möjlighet.

nordea.gif

Säker betalning - Vi samarbetar med DIBS Certified, PCI, Master Card Secure samt Verified by Visa för att Era korttransaktioner ska bli så säkra som möjligt.

dibs2.gifvisa.gifmc.gifdiners.gif

Leveranssätt

Schenker Privpack -
Innebär att du hämtar paketet hos ditt närmaste Schenker ombud eller på valfritt ombud. När du lägger en order rekommenderar vi dig att fylla i ditt mobilnummer för snabbare avisering. Sms-avisering går fortare än att vänta på att avin ska komma i brevlådan. Fraktpris: 100 SEK.

Varubevakning och Reservation
Är någon vara av de du beställt slut, meddelar vi dig detta snarast möjligt samt vilket datum vi beräknar att kunna leverera varan. Vi reserverar oss mot slutförsäljning samt att en artikel kan utgå ur sortimentet. Av tekniska skäl kan färgerna på hemsidan avvika något från verkligheten. Vi reseverar oss för eventuell pris och korrekturfel.

Ej utlösta paket - För försändelser som inte löses ut förbehåller Alec´s Golf AB sig rätten att debitera kunden kostnader för returfrakt samt en hanteringskostnad om för närvarande 150:-.

Returrätt
Skulle du av någon anledning ångra ditt köp har du möjlighet att inom 14 dagar returnera varan. Varan måste vid retur vara oanvänd och eventuell förpackning obruten. Vid retur måste varan förpackas väl. Du får själv bekosta frakten tillbaka till oss. Returnerad vara får ej skickas som postförskott eller efterkrav. Om så sker löser vi ej ut sändningen som får gå i retur till dig. När vi mottagit och kontrollerat varan får du pengarna tillbaka förutom fraktavgiften.

Returadress är:
Alec´s Golf AB
Bäverbäcksvägen 14
135 49 Tyresö

Reklamationer
Om varan är behäftad med fel, om vi levererat fel vara eller om varan transportskadats kontaktar du oss snarast via e-post eller via telefon 08-742 08 01. Vi kommer då överens om hur vi löser det uppkomna problemet. Produktgaranti för de försålda produkterna gäller respektive tillverkares/generalagents garantivillkor. alecsgolf.se åtar sig ej något ansvar för fel eller brist utöver vad som följer av respektive tillverkares/generalagents garanti. Övrigt Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser samt försäljningsvillkor utan varsel. Du måste som kund ta del av dessa innan du skickar din beställning.


".(9949*3651)."