Sök

Kategorier

Bästsäljare

Extrapriser

Tillverkare

Tyresö Golf

Välkommen till Tyresö Golfbana.

Stockholms mest lättillgängliga 18-hålsgolfbana ett stenkast från Tyresö Centrum.

Golfbanan är en vacker oas 500 m från Tyresö Centrum. En omväxlande park- och skogsbana med mycket vatten i spel för en komplett golfupplevelse. Motion, frisk luft, vänskap och spänning - en dag på golfbanan innehåller allt!

Du som ännu inte börjat spela golf, gör ett besök så berättar vi mer, det är mycket billigare och framför allt mycket roligare än du tror att spela golf. Tänk att kunna utöva en sport tillsammans med kompisar, syskon, föräldrar, mor- och farföräldrar, ja med vem som helst på lika villkor. I vilken annan sport kan man det? Att spela golf är bra för din hälsa, du blir friskare, gladare och lever längre!

Hos oss köper du en spelrätt som passar just dina behov, hur mycket du tror att du kommer att spela. En spelrätt gäller 1 år (tex 1 juli 2017 - 30 juni 2018), den följer alltså inte kalenderår. Inga andra avgifter tillkommer.

Se nedan prisuppgifter och anmälan om spelrätt.

För information eller frågor, skriv gärna till kansli@tyresogolf.com Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Prisuppgifter för 2024

Anmälan om spelrätt i Tyresö Golf

Golfbanan

Tyresö Golfbana 18 hål

HISTORIK

Hösten 1995 inleddes byggandet av golfbanan i Tyresö (Stockholm).

Anläggningen planerades i etapp 1, att innehålla en välsorterad shop, utbildning, driving range, övningsområde och golfbanans första 9 hål. Redan den 1 mars 1996 öppnade shopen och driving rangen och i augusti samma år öppnades minigolfbanan för spel. Obs! Minigolf banan är från och med 2022 stängd. Den 7 juni 1997 invigdes slutligen de första 9 hålen för spel. Det blev succé direkt!  

Utbyggnaden av etapp 2 inleddes hösten 2005. Tyresö golfbana är en populär 18-hålsbana i Stockholm med mycket vatten i spel. Invigningen av de avslutande 9 hålen skedde den 29 juli 2007.  

Golfbanan är en oas med ett centralt läge, endast 500 m från Tyresö Centrum / Stockholm. Den skapar en vacker övergång från centrumbebyggelse i söder med höga hus till milsvid skog i norr. En omväxlande park och skogs-bana för en komplett golfupplevelse.

Tyresö Golf invigning 2007   Invigning 2007

 Invigning 2007 A     Invigning 2007 B

(bilder från invigningen 2007)

Tyresö Golf hål 5

(Bild på banans hål 5)

 

.
(Bild på 14:e greenen, ett av banans svåraste hål)

 

Vill ni söka fler golfbanor Stockholm eller i Sverige, så sök vidare på Sverigelokalt.se

Golfbanan hål 15     Golfbanan hål 17

Golfbanan 2010

Golfbanan hål 2

 


".(9761*5750)."