Sök

Kategorier

Bästsäljare

Extrapriser

Tillverkare

Woods Fitting

Nyckeln till att öka längden från tee är att välja den driver som ger dig lämpligast utgångsvinkel och backspinn. Därför erbjuder vi woods fitting. Många tror att det gäller att få så mycket rull som möjligt men vad det handlar om är att hålla bollen i luften så länge som möjligt - ju längre carry, ju längre slag.

Rullen utgör endast 10-15 % av en drives totala längd. Måttlig mot- eller sidvind påverkar i allmänhet bollen mindre än fairwaygräs. Större valmöjlighet på bl.a. loft och face angle gör att det idag är lättare att hitta en klubba som ger dig en optimal kombination av längd och precision. Att ha rätt skaft och loft i sin driver är oerhört viktigt. Vi kan med vår kunskap samt teknisk apparatur hitta rätt komposition på en driver för att du ska bli så nöjd som möjligt.
I studion kan vi kombinera woods  med olika loft med ett stort antal skaft från alla våra leverantörer för att få ut bästa möjliga resultat för dina förutsättningar

Tillsammans med Trackman4 och våra erfarna experter, så har vi de bästa förutsättningar att hitta rätt klubbor för dig.

Vi använder oss av Trackman 4 för utprovningar. Den är portabel så vi kan även köra utomhus. Wilson Staff Premiumbollar och nya mattor byts ut varje vår. Vi har också förbättrat längd anvisningarna på rangen med måttangivelse på bollfacken.


Vid en driver fitting ser vi bland annat över:

• Önskad bollbana  
• Swinghastighet
• Launch angle
• Bollhastighet
• Spinntal

 


".(9761*5750)."