Sök

Kategorier

Bästsäljare

Extrapriser

Tillverkare

 

Customfitting 2023

Hos oss på Alec's Golf spelar väder och årstid ingen roll. Customfittings görs under hela året i vår fullt utrustade studio.

Vi använder oss av Trackman 4 för utprovningar. Den är portabel så vi kan även köra utomhus. Wilson Staff Premium-rangebollar och mattor byts ut varje vår. Vi har också förbättrat längdanvisningarna på rangen med måttangivelse på bollfacken.

Studion hos oss på Alec's Golf är fullutrustad med customklubbor från Titleist, Cobra och Ping. Customfitting är en process där du får kvalificerad hjälp av vår personal (som har 30 års erfarenhet av golf) att prova ut personligt anpassade klubbor. Det innebär att vi med stöd av avancerad mätutrustning specificerar enstaka klubbor eller ett helt set till just dina personliga förutsättningar. Fördelen med Alec's Golfs studio är att vi står inomhus men slår ut på vår fullängdsrange med Wilson Staff Premium-bollar. Därmed kan vi se hela bollflykten, vilket vi anser är en förutsättning för att nå ett optimalt resultat.

Du är inte som alla andra golfare, därför rekommenderar vi att du ska ha dina klubbor som är anpassade till din sving, fysik och spel, och du, det spelar ingen roll vilket Hcp du har.

Vad kostar det att göra en Customfitting?

  • En Custonftting hos oss kostar 800 kronor som betalas vid utprovningstillfället. Väljer du att köpa produkten hos oss får du tillbaka avgiften när du betalar dina klubbor så utprovningen blir gratis.

Fråga oss gärna om du har några funderingar på Customfitting.

För bokning, hör av er till oss via mail eller telefon!

Mail: tyreso@alecsgolf.se

Telefon: 08-742 08 01

Vad ska jag som kund tänka på innan en Customfitting?

Vi rekommenderar följande !

Vill du prova ut både tex driver och ett järnset, så rekommenderar vi att du bokar in 2 tider, detta för att vi skall kunna hinna med alla moment som ingår

Kom gärna 5-10 minuter innan din uppbokade tid, så hinner du värma upp på rangen , innan utprovningen börjar

Ta med dina nuvarande klubbor ( helst samtliga klubbor )

Ta med dina ordinarie golfskor eller andra stabila skor

Vi som hjälper dig med Customfitting är Bengt Samuelson och Johan Wisén

Vi önskar dig välkommen!


".(4210*4778)."