Sök

Kategorier

Bästsäljare

Extrapriser

Tillverkare

 

Custom fitting 2023

Hos oss på Alec's Golf spelar väder och årstid ingen roll. Custom fittings görs under hela året i vår fullt utrustade studio.

Alec's Golf valde TrackMan 4 golfradar till vår studio. Trackman golfradar är det överlägset ledande verktyget för utprovning av golfklubbor. Den levererar exakta mätningar med precision och kvalitet. Trackman mäter bollbanan samt klubbans 3-dimensionella rörelsemönster. Med hjälp av den egenutvecklade bollflyktmodellen beräknas längd, spridning och bollbana för dina slag. Därför används den av många världspelare på bl.a PGA Touren och LPGA Touren samt att den är den launchmonitor som sätter standarden för de flesta golfleverantörer.

Trackman har löst utmaningarna att alltid leverera exakta mätningar med precision, kvalité och stabililtet, vilket länge har varit ett problem för andra monitorer. Trackman mäter bollens spinntal med större noggranhet än någon annan golfmonitor på marknaden (+/- 15-20 rpm). Den exakta mätningen av spinntalet är nyckelfaktorn för att kunna beräkna en så exakt bollflykt som möjligt. Detta gör Trackman unik.

Vad ska jag som kund tänka på innan en Customfitting ?

Vi rekommenderar följande !

Vill du prova ut både tex driver och ett järnset, så rekommenderar vi att du bokar in 2 tider, detta för att vi skall kunna hinna med alla moment som ingår

Kom gärna 5-10 minuter innan din uppbokade tid, så hinner du värma upp på rangen , innan utprovningen börjar

Ta med dina nuvarande klubbor ( helst samtliga klubbor )

Ta med dina ordinarie golfskor eller andra stabila skor

Vi som hjälper dig med Custom fitting är Bengt Samuelson och Johan Wisén

Vi önskar dig välkommen!

Vi använder oss av Trackman 4 för utprovningar. Den är portabel så vi kan även köra utomhus. Wilson Staff Premium-rangebollar och mattor byts ut varje vår. Vi har också förbättrat längdanvisningarna på rangen med måttangivelse på bollfacken.

Studion hos oss på Alec's Golf är fullutrustad med customklubbor från Titleist, Cobra, Callaway, ,Taylor Made och Ping. Custom fitting är en process där du får kvalificerad hjälp av vår personal (som har 30 års erfarenhet av golf) att prova ut personligt anpassade klubbor. Det innebär att vi med stöd av avancerad mätutrustning specificerar enstaka klubbor eller ett helt set till just dina personliga förutsättningar. Fördelen med Alec's Golfs studio är att vi står inomhus men slår ut på vår fullängdsrange med Wilson Staff Premium-bollar. Därmed kan vi se hela bollflykten, vilket vi anser är en förutsättning för att nå ett optimalt resultat.

Du är inte som alla andra golfare, därför rekommenderar vi att du ska ha dina klubbor som är anpassade till din sving, fysik och spel, och du, det spelar ingen roll vilket Hcp du har.

Vad kostar det att göra en Customfitting ?

Pris 600:-/50 min för utprovning av golfutrustning . Som bonus erhåller du en värdecheck på 10% av värdet på din nya utrustning vid ett köptillfälle inom 30 dagar. 

Bokning sker via Alec's Golf.

Fråga oss gärna om du har några funderingar på Customfitting !

Mail tyreso@alecsgolf.se

Telefon 08-742 08 01

Titleist logoCallaway loggaTaylor Made logga