Sök

Kategorier

Bästsäljare

Extrapriser

Tillverkare

  FullSizeRender2.jpgFullSizeRender_1.jpgIMG_0088.JPG

Hos oss på Alec's Golf spelar väder och årstid ingen roll. Custom fittings görs under hela året i vår fullt utrustade studio.

Alec´s Golf väljer TRACKMAN golfradar till sin studio. Trackman golfradar är det överlägset ledande verktyget för utprovning av golfklubbor. Den levererar exakta mätningar med precision och kvalitet. Trackman mäter bollbanan samt klubbans 3-dimensionella rörelsemönster. Med hjälp av den egenutvecklade bollflyktmodellen beräknas längd, spridning och bollbana för dina slag. Därför används den av många världspelare på bl.a PGA Touren och LPGA Touren samt att den är den launchmonitor som sätter standarden för de flesta golfleverantörer.

Trackman har löst utmaningarna att alltid leverera exakta mätningar med precision, kvalité och stabililtet, vilket länge har varit ett problem för andra monitorer. Trackman mäter bollens spinntal med större noggranhet än någon annan golfmonitor på marknaden (+/- 15-20 rpm). Den exakta mätningen av spinntalet är nyckelfaktorn för att kunna beräkna en så exakt bollflykt som möjligt. Detta gör Trackman unik.

Vi använder oss nu av Trackman 4 för utprovningar. Den är portabel så vi kan även köra utomhus.   Vi har nu bytt till Wilson Premium bollar och nya mattor är också utlagda på rangen. Vi har också förbättrat längd anvisningarna på rangen med måttangivelse på bollfacken.

TrackMan 4 Presentation 

                    

Trackman

  

Studion hos oss på Alec´s Golf är fullutrustad med customklubbor från Titleist, Cobra,Callaway,Mizuno , Taylor Made och Ping. Custom fitting är en process där du får kvalificerad hjälp av Bengt Samuelson eller Johan Wisén att prova ut personligt anpassade klubbor. Det innebär att vi med stöd av avancerad mätutrustning specificerar enstaka klubbor eller ett helt set till just dina personliga förutsättningar. Fördelen med Alec´s Golfs studio är att vi står inomhus men slår ut på vår fullängdsrange med Wilson Premium Range (DX 2 Soft) bollar. Därmed kan  vi se hela bollflykten, vilket vi anser är en förutsättning för att nå ett optimalt resultat.

                                       
 

                                                                                                          

Alternativ 1: Pris 600:-/50 min för utprovning av golfutrustning eller 300:-/25 min.för en golfklubba. Som bonus erhåller du en värdecheck på 10% av värdet på din nya utrustning vid ett köptillfälle inom 30 dagar. 

Alternativ 2: Pris 600:-/50 min. Fitting av egen golfutrustning inklusive loft och lie ändring. Som bonus erhåller du en värdecheck på 10% när du kompletterar din utrustning för mer än 2000:- vid ett köptillfälle inom 30 dagar. 

Titleist logoCallaway loggaTaylor Made logga

                         

                                                                     

                                                                                     


".(6859*5834)."