Sök

Cobra

Bästsäljare

Extrapriser

Visade produkter

Tillverkare

Cobra F Max SL Dam Driver Visa större

Cobra F Max SL Dam Driver

Cobra F-MAX SuperLite

 

Driver

Allt är lättare på nya generationen av Cobra F-MAX. För med en lättare klubba svingar du snabbare, och en snabbare sving ger högre och längre slag.

Mer detaljer

3 099,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Vill du slå längre med dina golfklubbor så gäller det att öka din svinghastighet. Det kan du få till genom att öka rörligheten och träna på gym. Eller så kan du byta till superlätta klubbor som direkt gör att du svingar klubban snabbare. Cobras nya generation av F-MAX heter SuperLite av tre anledningar. Klubbhuvudet har blivit sex gram lättare, skaftet fem gram lättare och greppet sju gram lättare. Totalt väger drivern nu 287 gram.

Nya Cobra F-MAX SuperLite är utvecklade för de golfare som inte har styrkan, rörligheten eller tekniken att svinga sina golfklubbor riktigt snabbt. Väldigt många med andra ord. Genom att markant minska vikten i klubbhuvud, skaft och grepp svingar du lite snabbare vilket innebär att bollen får mer fart och därmed flyger både högre och längre.

 Med F-MAX SuperLite kan golfare äntligen uppnå drömmen om att vila sig i form. Eller åtminstone slå längre och rakare utan att behöva gå till gymmet.

Teknologier:

  • Oversize Clubhead Shape – Ett stort klubbhuvud gör klubban mer förlåtande vid träffar utanför sweetspot. Ett stort klubbhuvud ökar också självförtroendet hos golfare vid adresseringen.
  • Forged Titanium E9 Face Insert – Den tunna, smidda träffytan i 6-4 Titanium är designed med E9-teknologi, olika tjocklekar i olika delar av träffytan, för att ge maximal längd över hela träffytan, inte bara i sweetspot.
  • Crown Alignment Feature – En diskret grafik på toppen gör det enklare att rikta in drivern utan att bli distraherande.
  • Back / Heel CG Weighting – En intern vikt placerad lång bak och långt ner sänker tyngdpunkten vilket ger en högre bollbana och rakare slag.
  • Offset Position – F-MAX SuperLite Driver kommer med offset för att minska risken för slice.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Cobra F Max SL Dam Driver

Cobra F Max SL Dam Driver

Cobra F-MAX SuperLite

 

Driver

Allt är lättare på nya generationen av Cobra F-MAX. För med en lättare klubba svingar du snabbare, och en snabbare sving ger högre och längre slag.